Stranice

Saturday 22 June 2013

Milan dovodi Hondu ako Tevez ode u Juventus?

Honda u utakmici protiv Italije
Kao što je ranije najavio Adriano Galliani, Milan neće dovoditi nove igrače dok nekoga ne proda. No, jasno je da Milan traži moguća pojačanja, a Galliani je javno pokazao interes za Carlosa Teveza.

Mediji u Italiji navode kako je Milan već postigao dogovor sa Tevezom i ponudio mu 5,5 milijuna eura po sezoni, na 3 godine, no, od ranije se za njega zanima i Juventus i od njih se uskoro očekuje službena ponuda za Argentinca. 

Kako javlja Gazzetta dello Sport, Giuseppe Marotta će idućeg tjedna otputovati u Manchester kako bi ponudio 10 milijuna eura za Teveza, očekuje se da će 'Građani' pričekati i ponudu Milana s obzirom na odličnu suradnju ta dva kluba u proteklih nekoliko sezona i kupovina Milana poput: Robinha (ljeto 2010.), De Jongove (ljeto 2012.) i Balotellija (zima 2013.) 

Il Corriere dello Sport javlja kako će se Milan okrenuti dovođenju Japanca Keisukea Honde ako ne uspiju dovesti Teveza. 27-godišnji Honda, dvije godine mlađi od Teveza i igrač koji trenutno nastupa za Japan na Kupu Konfederacija u Brazilu, ima ugovor sa CSKA Moskvom do siječnja 2014. i zato se njegova otkupna cijena procjenjuje na ~ 7 milijuna eura. Milan ne može dovesti oba igrača s obzirom da je već 'potrošio' jedno mjesto za igrača izvan EU u ovom prijelaznom roku. (transfer kolumbijskog stopera Jhersona Vergare)

No comments :