Stranice

Saturday 22 June 2013

15 igrača na izlaznim vratima?

Gazzetta dello Sport
Milan prvo mora prodati kako bi kupio! Ponovio je to već nekoliko puta zadnjih tjedana Adriano Galliani. Na trenutnom popisu igrača Milana nalazi se 33 igrača, uključujući one koji su se vratili sa posudbe. 

Kako javlja Gazzetta dello Sport, budućnost petnaestorice igrača u dresu Milana nije sigurna, te će zasigurno mnogi od njih iduće sezone nositi dresove drugih klubova. 

Trojica od njih već su napustili klub, radi se o kapetanu Ambrosiniju koji prema svemu sudeći ide u Fiorentinu, Bojanu Krkiću koji se vraća u Barcelonu i Mariu Yepesu od kojeg se očekuje povratak u Chievo Veronu.

U Gazzetti navode kako su vrlo blizu odlaska i Emanuelson, Traore te Taiwo. Emanuelson i Taiwo su sezonu proveli na posudbama, Emanuelson u Fulhamu, a Taiwo u Dynamu iz Kyiva. Još se navode mogući odlasci Nocerina koji je izgubio mjesto u početnih XI, a za njega se zanimaju Roma, Inter i Fiorentina, te odlazak Flaminija kojem ugovor ističe za 8 dana, a nema pregovora o obnovi istog. 

Budućnost Luce Antoninija također nije sigurna jer je tijekom protekle sezone rijetko dobivao priliku pokraj perspektivnog Mattie De Sciglia, nadalje, Cristian Zaccardo je blizu odlaska jer je od svog dolaska u siječnju odigrao samo 44 minute, Didac Vila pregovara sa Real Betisom, a u pitanju je posudba sa mogućnošću otkupa, Marco Amelia traži klub gdje bi imao veću minutažu, a situacija oko Bartosza Salamona je malo drukčija jer se spominje u kontekstu posudbe, eventualno kao dio transfera Polija iz Sampdorije. Rodney Strasser se vraća sa neuspješne posudbe u Parmi i vjerojatno odlazi, Oduamadi dolazi na pripreme ali nije sigurno da će ostati. Najzvučnija i najskuplja imena su El Shaarawy, Boateng i Robinho. El Shaarawy je izjavio kako ne želi napustiti Milan, za Boateng 'Rossoneri' traže 18 milijuna eura ali zasad nema takvih ponuda, dok, za Robinha Milan traži previše izjavili su iz Santosa. 

No comments :