Stranice

Monday 17 June 2013

Jednosatni sastanak sa Tevezovim agentom

Milan je svoj interes za argentinskog napadača podigao na višu razinu, Milanov potpredsjednik Adriano Galliani i igračev agent sastali su se i raspravljali o mogućem transferu sat vremena.

Galliani je već ranije ovog i prošlog tjedna spominjao zanimanje za Teveza i s obzirom na interes Juventusa izjavio kako 'ne treba dozvolu Juventusa za pregovore s igračem i kako ga Carlitos neće izdati.' Kako javlja Gianluca Di Marzio za Sky Sport Italia, Galliani i Kia Joorabchian, Tevezov agent, sastali su se kako bi pregovarali o transferu.

Joorabchian se sastao i sa Juventusovim Beppeom Marottom i Fabiom Paraticijem prije sastanka s Gallianijem koji je kasnije rekao: 'To je bio sastanak prijatelja, znam za njegov sastanak sa ljudima iz Juventusa.' Nakon toga Galliani nije odgovorio na pitanje je li optimističan u vezi transfera. 29-godišnjem Tevezu Juventus je ponudio 6 milijuna eura po sezoni + 2mil.€ bonusa, dok je Milan ponudio 5,5 milijuna za najviše tri sezone.

Mediaset javlja kako je Tevezova realna cijena oko 10 milijuna eura s obzirom da mu ugovor sa 'Građanima' ističe idućeg ljeta. Milan Channel je prije nekoliko dana javio kako Tevezov dolazak u Milan nikako neće biti dio eventualnog transfera mladog El Shaarawyja.

No comments :