Stranice

Thursday 20 September 2012

Rafa Benitez negira bilo kakav kontakt s Milanom

Benitez na klupi Liverpoola

Sasvim logično su talijanski mediji, makar je u pitanju tek početak sezone, nakon utorka počeli pisati da se itekako klima trenerski stolac Massimilana Allegrija u Milanu... 

Allegri je Milan poveo u sezonu s dva domaća poraza u Seriji A (uz pobjedu kod Bologne), te remi na premijeri u Ligi prvaka. U utorak je belgijski Anderlecht uzeo bod na San Siru odigravši utakmicu bez pogodaka. 

Određeni mediji u Italiji su naveli da Milan polako započinje pregovore s drugim trenerima, te da je Allegriju dovoljan još samo jedan kiks za odlazak s mjesta trenera. 

Tako se pisalo i o Španjolcu Rafaelu Benitezu, kao mogućem nasljedniku. Podsjetimo, bivši trener Liverpoola i Intera je bez posla od prosinca 2010. godine, kada je dobio otkaz u Milanovom gradskom rivalu. No, njegov agent Manuel Garcia Quillon je odbio takve napise, barem zasad. 

- Ne, nitko nas iz Milana nije kontaktirao, niti smo počeli bilo kakve pregovore. Ali, otvoreni smo za sve. Poslušat ćemo svakoga tko nam ima nešto za reći. Ne samo iz Serije A, već iz bilo koje druge lige. No, zasad nam mobiteli šute - rekao je Quillon. 

No comments :