Stranice

Thursday 30 August 2012

Galliani ide u Manchester po De Jonga?

Dolazak Nigela De Jonga mogao bi biti posljednje pojačanje Milana ovog ljeta. Rossoneri su bez sumnje tanki na poziciji zadnjeg veznog, a nakon odlaska Marka van Bommela i Gennara Gattusa, te kapetana Ambrosinija sa 35 godina na leđima - Milanu na toj poziciji treba novi igrač. 

Galliani je nakon dolaska Krkića rekao da je prijelazni rok za Milan zavšren, no, nije li to rekao i nakon dolaska Constanta, Acerbija i Traorea? Zatim, kasnije nakon dolaska Zapate i Pazzinija? Kako danas prenosi Sky Sport Italia i La Gazzetta dello Sport, iz Milana će do kraja prijelaznog roka pokušati dovesti još jednog veznjaka.

Dvije glavne opcije za dolazak bili su Lassana Diarra iz Real Madrida i 27-godišnji De Jong koji je čini se bliži dolasku na San Siro s obzirom da mu ugovor završava na kraju ove sezone. Trener Manchester Citya Roberto Mancini već je odobrio odlazak Nizozemca, a njegova otkupna cijena procjenjuje se na 9 milijuna eura. Talijanski sportski novinar Alfredo Pedulla smatra kako potpredsjednik Galliani čeka odobrenje Berlusconija za odlazak u Manchester na pregovore, iz Milana bi željeli smanjiti otkupnu cijenu i igračeve zahtjeve kako bi realizirali transfer. 

No comments :