Stranice

Wednesday 29 August 2012

De Sciglio se nada većoj minutaži

De Sciglio bi ove sezone mogao biti stalni član prvih 11 Milana nakon dugo godina igranja u omladinskom pogonu te nakon što je prošlu sezonu proveo sa prvom momčadi, a igrao je najčešće kao zamjena. 

De Sciglio je zamijenio Abatea u porazu od Sampdorie 0-1 na San Siru ove subote, te igrao vrlo dobro pogotovo u drugom poluvremenu kada je napravio nekoliko dobrih prodora po desnoj strani, ali nije zaboravljao na defanzivne zadaće. 

''Odličan je osjećaj nositi dres Milana, dugo sam radio da dođem do ove razine. Nekako je čudno bez Thiaga i Neste, no počela je nova era Milana i moramo dati sve od sebe u svakoj utakmici. Ove sezone ćemo se morati potruditi još više nakon što nas je ovo ljeto napustilo mnogo igrača. Zlatan Ibrahimović je bio vrlo zahtjevan, no to je zato što je uvijek želio pobjedu. I na treningu je bio primjer ostalima kako treba raditi.'' - zaključio je Mattia.

''Dobro se slažem sa trenerom. On je također zahtjevan ali to je tako kada si u tako velikom klubu kao što je Milan. Nadam se da ću ove sezone dobiti veću minutažu i da ću igrati koliko god je moguće. Još imam dosta segmenata igre u kojima se moram poboljšati i znam da moram puno raditi.''

De Sciglio je također bio upitan kojeg bi igrača želio vidjeti u Milanu: ''Volio bih igrati s Kakom, vidio sam ga u Milanellu dok sam bio dijete. Još uvijek imam njegov autogram.''

No comments :