Stranice

Thursday 31 March 2011

Ševčenko: Navijam za Milan i povratak Kake!

Najbolje igračke godine napadač kijevskoga Dinama i ukrajinske nogometne reprezentacije Andrij Ševčenko dao je Milanu u čijem je dresu 2004. godine nagrađen Ballon d'Orom, nagradom za najboljeg europskog nogometaša... 

Pred gradski derbi između Milana i Intera koji će se odigrati u subotu u sklopu 31. kola talijanskog prvenstva, nekad neumorni strijelac "rossonera" je analizirao nadolazeći susret iznimno bitan za oba sastava. Najbolji strijelac u derbijima della Madonnina (u milanskim derbijima Ševčenko je zabio 14 golova), upoznat je sa situacijom koja vlada na ljestvici Serije A i zna da je subotnji ogled u tom pogledu možda i odlučujući u borbi za "scudetto". 

- To je utakmica koja će odlučiti prvenstvo. Obje će momčadi u njoj tražiti put do pobjede, a mišljenja sam da susret Milan može riješiti u svoju korist. Nedostajat će Zlatan Ibrahimović, ali ono što se broji je kako igra cijela momčad. Bolje pripremljeni sastav slavit će ovaj puta - smatra Ševčenko koji iznimno cijeni Interovog trenera Leonarda, točnije posao koji Brazilac obavlja na klupi aktualnih talijanskih prvaka. 

- Igrao sam s njime, bio je sjajan, a dobro mu ide i u trenerskim vodama. 

Vijesti vezane za Milan ne mimoilaze Ševčenka, upoznatog i sa situacijom koja vlada oko Realova playmakera Kake. Brazilac je transfer u "kraljevski klub" ostvario iz Milana za koji se sve glasnije spominje da bi ga želio vratiti. 

- Imao je mnogo problema i nedostaje mu sigurnost koja se stječe konstantnim igranjem. Kaka je iznimno talentiran i trebao bi se vratiti u Milan u kojem bi ga raširenih ruku dočekali i igrači i navijači - zaključio je Ševčenko. 

Nakon 30 odigranih kola Milan predvodi ljestvicu Serije A sa 62 boda. Dva manje ima drugoplasirani Inter, a tri Napoli na trećem mjestu. 

No comments :