Stranice

Thursday, 31 March 2011

Abbiati: Leonardo nas je povrijedio odlaskom u Inter

Zagrijavanje prije velikog gradskog derbija koji će u subotu u 31. kolu Serije A odigrati Milan i Inter na San Siru traje već danima. Svoj je doprinos podizanju tenzija dao i vratar "rossonera" Christian Abbiati koji je pecnuo trenera Intera Leonarda... 

Brazilski stručnjak je nogometnu slavu stekao u Milanu, a taj je klub vodio i kao trener u prošloj sezoni. No, to ga nije spriječilo da u prosincu prihvati ponudu najvećeg Milanovog rivala i zamijeni na klupi neuspješnog Španjolca Rafaela Beniteza. Leonardo je odmah razbudio aktualnog europskog prvaka i približio se vodećem gradskom suparniku na samo dva boda zaostataka, a eventualnom bi ga subotnjom pobjedom mogao i prestići. 

Abbiati, međutim, Leonardovo preseljenje u drugu svlačionicu San Sira ne gleda sa simpatijama što mu je u razgovoru za talijanski Sky Sport jasno dao do znanja. 

- Zbunilo me što je Leonardo, nakon što je lani napustio Milan, rekao da ove sezone neće nikoga trenirati, a onda je prihvatio ponudu Intera. Njegov je potez razočarao mnoge Milanove navijače. A i nas igrače je povrijedio njegov odlazak u Inter - izjavio je čuvar mreže "crveno-crnih". 

No comments :