Stranice

Thursday 31 March 2011

Galliani: "Derbi nije odlučujuć za Scudetto"

Pred nogometašima Milana i Intera ovoga se vikenda nalazi međusobni dvoboj, jedan od najvažnijih ove sezone. U kampu domaćina i lidera Serie A ipak vlada mišljenje kako ovaj susret neće biti odlučujući u borbi za Scudetto... 

Milanov dopredsjednik Adriano Galliani i vratar Christian Abbiati odbijaju utakmici dati opis susreta koji će odlučiti o novom prvaku. 

"Pred nama je važna utakmica, ali ne i odlučujuća, kako se svugdje piše i govori. Nakon nje će ostati još sedam drugih utakmica, odnosno 21 bod koji je moguće osvojiti", mišljenja je Galliani. 

U domaćim redovima vlada optimizam, a paniku u svlačionicu neće donijeti niti eventualni poraz. "Upišemo li pobjedu bit će to velika prednost za nas. Ukoliko izgubimo Inter će biti u prednosti, ali ne velikoj." 

Istog je razmišljanja i Abbiati: "Do kraja prvenstva ostalo je još mnogo utakmica tako da smatram kako derbi neće biti odlučujuć u borbi za naslov. Na kraju krajeva, ne bore se za njega samo dvije momčadi". 

Osim važnost ovog susreta u prvome planu bit će i sadašnji strateg Intera. "Leonardov potpis za Inter razočarao je mnoge navijače Milana. Osim toga, i neki su moji suigrači ostali pogođeni tom odlukom." 

No comments :