Stranice

Wednesday 26 June 2013

Tevez u Juventus, Milan se okreće Hondi

Svako ljeto ista priča i tako zadnje 3 godine. Kao prva opcija za pojačanje Milana u medijima se spominje Kaka, tako je bilo i ovih dana. Mediji su pisali kako će Ancelotti, novi trener Real Madrida, za El Shaarawyja ponuditi Kaku. 

Druga opcija je Japanac Keisuke Honda koji će uskoro napustiti moskovski CSKA, a sam je izjavio kako mu je jedina želja Milan. 

La Gazzetta dello Sport javlja kako se Galliani sastao sa igračevim agentom/bratom koji je rekao kako Honda želi 3 milijuna eura godišnje. 

Dovođenje Carlosa Teveza očito više nije moguće s obzirom da je danas sletio u Torino i do kraja dana se očekuje njegov potpis na ugovor s Juventusom. Mediji navode kako Honda ima dogovor sa trenutnim klubom po kojem bi ga pustili za 2 milijuna eura s obzirom da mu ugovor ističe 31.prosinca ove godine. Honda je izjavio kako ne zna gdje će nastaviti karijeru ali kako je siguran da ima kvalitetu za igranje u velikom klubu. Hondina potraživanja od 3 milijuna eura sigurno nisu mala, no puno su manja od eventualnih primanja Kake i Teveza, a također, Honda ima 27 godina i mlađi je od obojice gore spomenutih igrača. 

Ako Milan u svojim redovima želi Japanca morao bi vrlo brzo reagirati pošto su se u lov za njim uključili i engleski velikani: Liverpool i Everton.

No comments :