Stranice

Wednesday 26 June 2013

Milanove ljetne pripreme - raspored

Momčad Milana je sezonu 2012./2013. završila na trećem mjestu iza Napolija i Juventusa, a to znači da momčad Maxa Allegrija očekuje borba u 4.pretkolu Lige Prvaka za ulazak u to elitno europsko natjecanje. Prije te dvije utakmice momčad Milana će imati puno izazova ovog ljeta kako bi početak sezone dočekali spremni. 

Većina igrača Milana je trenutno na odmoru dok su neki od njih na Kupu Konfederacija u Brazilu. Rossoneri se vraćaju u Milanello 8.srpnja na prvi dan priprema.

Prva utakmica u predsezoni za igrače Milana je 23.srpnja povodom 'Trofea TIM' u Reggio Emiliji na kojem će sudjelovati prvak Juventus i novi član Serie A - Sassuolo. Igrači Milana će igrati dvije utakmice po 45 minuta. 27.srpnja Milan igra protiv Valencije na Mestalli kao dio 'Guiness International Champions Cupa' , a nakon toga putuju u Njemačku na 'Audi Cup.'

Prvu utakmicu Audi Cupa igrači Milana igraju 31.srpnja protiv Manchester Cityja na Allianz Areni i ako pobjede idućeg ih dana čeka pobjednik susreta između domaćina Bayerna i Sao Paula. Nakon tog natjecanja Rossoneri putuju u SAD povodom nastavka 'Guiness Cupa' gdje će igrati protiv pobjednika iz susreta Chelsea i Intera na MetLife stadionu 4.kolovoza. Ovisno o prijašnjim rezultatima, 6. ili 7.kolovoza Rossoneri će igrati protiv jedne od sljedećih momčadi: Evertona, Juventusa, Real Madrida ili LA Galaxyja.

Ovog se ljeta nažalost neće igrati 'Trofeo Luigi Berlusconi' i očekuje se njegova odgoda. Kvalifikacije za LP, tj. 4.pretkolo Rossonere očekuje 20. ili 21.kolovoza(prvi susret) dok će se uzvratna utakmica odigrati 27. ili 28.kolovoza. 

No comments :