Stranice

Saturday 9 February 2013

Protiv Cagliarija na Sardiniji


Stadion talijanskog nogometnog prvoligaša Cagliarija, Is Arenas, često je kroz ovu sezonu proglašavan kao nesigurno mjesto za održavanje nogometnih utakmica..

Cagliari je dosta utakmica odigrao izvan svog stadiona, pa tako i krajem prošle godine, kada je u Parmi ta momčad dočekala Juventus i izgubila 3-1. Odlučilo se i da će ovog vikenda nogometaši Cagliarija odigrati domaću utakmicu daleko od svog Is Arenasa. Trebao je Cagliari dočekati Milan u Torinu zbog sigurnosnih razloga, kako je odlučilo vodstvo lige. Cagliari je imao problema sa svojim novim stadionom od početka sezone. Tako je otvarajuća utakmica sezone protiv Atalante odigrana iza zatvorenih vrata zbog sigurnosnih razloga, dok je utakmica protiv Rome otkazana nakon što je sardinijski klub prkosio odluci Lege Calcio i odbio je igrati pred praznim tribinama. Kasnije je ista za zelenim stolom registrirana pobjedom Rome 3-0. 

Odlučio se ovom prilikom Cagliari žaliti na odluku vodstva lige da protiv Milana igra u Torinu. Žalba je prihvaćena, te će Milan ipak morati putovati na Sardiniju. 

No comments :