Stranice

Sunday 13 January 2013

Galliani: Drogba se ne uklapa u naše planove


Dopredsjednik nogometnog kluba Milan Adriano Galliani najavio je dodatnu orijentaciju tog talijanskog kluba mlađim igračima, a usput je odbacio mogućnost da u redove Rossonera stigne Didier Drogba.
U moru najava i glasina tijekom zimskog prijelaznog roka moglo se čuti i povezivanje Didiera Drogbe s Milanom. Talijanski klub spominjan je kao jedan od klubova koji se zanima za iskusnog napadača, ali od toga izgleda neće biti ništa.
Dopredsjednik tog milanskog kluba Adriano Galliani demantirao je, naime, ovakvu mogućnost sljedećim riječima: "Ne, ništa od Drogbe. On je fantastičan igrač koji nam se uopće ne uklapa u planove."
"Imamo želju da Milan postane, u igračkom kadru, još mlađi klub, ali i što više prepoznatljiv kao pravi talijanski klub", nastavio je Galliani, objašnjavajući zašto se nogometaš iz Obale Bjelokosti ne uklapa u njihove planove.
Također, nešto ga je posebno razveselilo tijekom posljednjeg nastupa Rossonera pa je za kraj zaključio: "Bilo mi je baš lijepo gledati završnicu Kup utakmice kod Juventusa. Bilo je toliko mladih igrača u našoj momčadi, pogotovo u napadačkom dijelu i veznom redu. To je naša perspektiva i nada u bolje sutra."

No comments :