Stranice

Monday, 24 September 2012

Allegri: Nisam kriv


Katastrofalno je u novu sezonu talijanskog nogometnog prvenstva startao Milan. Upisali su "rossoneri" tri poraza u četiri otvarajuća kola, što im se dogodilo tek po četvrti put u povijesti kluba, a posljednji put sezone 1940/41... 

Nakon nedjeljnog 2-1 poraza na gostovanju kod Udinesea naveliko se počelo špekulirati o odlasku Milanovog trenera Massimiliana Allegrija. 

- Govoriti o mom otkazu bilo bi besmisleno jer to nije moja odluka. Nikad nisam imao nikakav problem s klubom, a kako mi je poznato, nije ni klub. Ne osjećam se krivim, niti žrtvom. Danas smo izgubili, istina, ali igrali smo hrabro i kada smo ostali s devetoricom, što je dobar znak. Momci zaslužuju priznanje zbog toga – rekao je Allegri za Sky Sport Italia. 

- Ne ostvarujemo rezultate. Danas smo izgubili, ali momčad je igrala dobro i dalje moramo graditi na tome da bismo ispravili pogreške. Kod primljenog gola iz kornera trebali smo čuvati Di Natalea, a pogriješili smo i prekršajem za jedanaesterac. Milan i dalje igra dobro na trenutke i ova momčad ima kvalitete za povratak na pravi put. Imamo samo tri boda, istina, ali naposljetku, u istoj fazi prošle sezone imali smo samo dva boda više. 

Da Allegrijeva pozicija zasad nije ugrožena potvrdio je Milanov dopredsjednik Adriano Galliani. 

- Allegrijev status nije meta debate. Idemo dalje s ovim trenerom i on ima puno predsjednikovo povjerenje, kao i moje. Nemojte zaboraviti da je osvojio 162 boda u dvije sezone i to se ne smije odbaciti. Momčad pokazuje znakove poboljšanja i sada čekamo na prvu domaću pobjedu u srijedu protiv Cagliarija – komentirao je Galliani. 

No comments :