Stranice

Sunday 11 September 2011

Barcelona nije nepobjediva!


Kada bih mislio da je neku momčad nemoguće dobiti ne bih se bavio nogometom. Svakog se može pobijediti pa tako i Barcelonu na Camp Nou, rekao je Boateng.
Remi nogometaša Barcelone u nacionalnom prvenstvu na gostovanju kod Real Sociedada novi je prilog tezi igrača Milana uoči dvoboja Lige prvaka u utorak na Camp Nou da imaju šanse.


Nogometaš Milana Kevin-Prince Boateng uoči gostovanja svoje momčadi kod Barcelone u 1. kolu nove sezone Lige prvaka smatra da Barcelona nije nepobjediva na svom terenu.
- Kada bi mislio da je neku momčad nemoguće pobijediti ne bih se bavio nogometom. Svakog se može pobijediti pa tako i Barcelonu na Camp Nou. Mi prvenstveno moramo biti čvrsti u obrani i zaustaviti Xavija i Iniestu, a naši napadači su vrhunski i sigurno ćemo postići barem jedan gol. Moja je prognoza da će utakmica završiti 1-1 – izjavio je Boateng dva dana uoči susreta Barcelone i Milana.
Inače, Barcelona je na gostovanju kod Real Sociedada osim što je izgubila dva boda ispustivši vodstvo od 0-2 ostala i bez Alexisa Sancheza, ovoljetne prinove iz Udinesea, koji je zaradio ozljedu zbog koje će propustiti dvoboj protiv Milana.

No comments :