Stranice

Monday 12 September 2011

Barcelona bez Sancheza! Milan bez Ibrahimovića i Robinha?


Ovoljetno pojačanje Barcelone Alexis Sanchez provest će van terena dva mjeseca nakon što je pretrpio ozljedu u susretu sa Real Sociedadom.


Alexis, koji je u Barcelonu došao iz redova Udinesea, morao je napustiti teren tokom prvog poluvremena susreta u San Sebastianu, gdje je njegova ekipa remizirala sa domaćim Sociedadom rezultatom 2:2.
Prema prvim prognozama, Sanchez će van terena provesti šest do osam tjedana.


Premda još iz Milana nije službeno potvrđeno, talijanski mediji su objavili da je brazilski nogometaš Robinho napustio nedjeljni trening, te da vjerojatno neće igrati protiv Barcelone u utorak. 

On je zbog ozljede prepone već propustio prijateljski reprezentativni ogled Brazila i Gane, te 1. kolo Serie A između Milana i Lazia, a prema informacijama iz Italije Robinho je napustio trening puno prije njegovog kraja. 


Trener Milana Massimiliano Allegri nadao se da bi Robinho mogao biti spreman za utorak i dvoboj s europskim prvakom, međutim to je sada postalo vrlo upitno. 


Iz karantene u Milanellu dolazi nam još jedna loša vijest. Zlatan Ibrahimović neće igrati protiv Barcelone sutra(utorak). Vijest su objavili iz il Corriere dello Sporta, a istu je preko Twittera potvrdio Urby Emanuelson.


Trener Allegri nije bio siguran tko će u napadu igrati uz Ibrahimovića, Cassano ili Pato? No, sada će obojica morati istrčati od prve minute na Nou Campu. Pippo Inzaghi i mladi Stephan El Shaarawy nisu na popisu. 


Nije sigurno niti hoće li Ibra igrati protiv Napolija, trenutno jedina dvojba za Allegrija je hoće li u vezi igrati Antonio Nocerino ili kapetan Massimo Ambrosini.

No comments :