Stranice

Monday 11 July 2011

Mou izrekao otpisane !


Trener nogometaša Real Madrida Jose Mourinho otpisao je uoči početka priprema Lassanu Diarru, Pedro Leona, Roystona Drenthea i Sergija Canalesa.

Real je u ponedjeljak otputovao u Los Angeles gdje će početi s pripremama za novu sezonu. Mourinho je u SAD poveo 25 igrača, a na popisu nije bilo mjesta za spomenutu četvoricu pred kojima je sada traženje novoga kluba.

Početak priprema će propustiti i povrijeđeni Hamit Altintop, kao i Gonzalo Higuain i Fernando Gago koji igraju za reprezentaciju Argentine na Copa Americi. I dok Higuainovo mjesto u timu nije upitno, očekuje se da će Gago također napustiti Santiago Bernabeu.

Francuski reprezentativac Diarra (26) najzvučnije je ime među otpisanim. Igrao je za Mourinha i u Chelseaju, a u Madrid je došao u januaru 2009. iz Portsmoutha. No, prošle je sezone uglavnom ulazio s klupe,za njega su najviše zagrizli Milan,Juventus i Manchester United.

Malo je prilika dobivao i Leon (24) koji je lani stigao iz Getafea, a slična je priča i s Canalesom (20) koji je prošlo ljeto došao iz Racinga. On je, međutim, španski U21 reprezentativac i Real će ga vjerovatno poslati na posudbu kako bi stekao iskustvo.

Drenthe je prošle sezone bio posuđen Herculesu, a kroz igre u tom klubu se nije nametnuo Mourinhu.

No comments :