Stranice

Wednesday 29 June 2011

Raspored Milana u pred-sezoni

Većina igrača Milana, trenutno je na odmoru, svi osim južnoamerikanaca koji su na pripremama za Copa Americu. Početak nove sezone će stići vrlo brzo, pa će zato 'Rossoneri' odigrati nekoliko prijateljskih susreta u pred-sezoni. 


12.srpnja Massimiliano Allegri okupiti će momčad u Milanellu, a nekoliko dana nakon toga čeka ih susret protiv lokalnog tima, čiji teren nije daleko od Milanella, u kojem će po običaju kao i zadnjih godina 'Rossoneri' biti u karanteni. 


Prvi važniji susret i pravi ispit za 'Rossonere' bit će utakmica Audi kupa na Allianz Areni protiv Bayerna M. 26.srpnja, finalni susret tog kupa održat će se dan kasnije, kao i susret za treće mjesto.


Nakon toga igrači Milana vraćaju se u Italiju, a 1.kolovoza odlaze u Peking gdje će 5 dana kasnije biti održana utakmica Talijanskog Superkupa, između osvajača Serie A; Milana i osvajača Talijanskog kupa; Intera.


Nakon derbija, u Švedskoj ih 14.kolovoza očekuje matični klub Zlatana Ibrahimovića; Malmo FF. 


Zatim ih očekuje još jedan susret s Interom, no tu će biti i Juventus. 18.kolovoza u Bariju održava 'Trofeo TIM' - ljetni turnir na kojem sudjeluju Juventus, Milan i Inter. 


Još nije objavljen samo datum održavanja kupa 'Trofeo Luigi Berlusconi' koji se svakog ljeta održava u čast oca Milanova predsjednika Silvia Berlusconija.

No comments :