Stranice

Monday 13 June 2011

Crudeli: 'Montolivo blizu Milana!'

Po riječima poznatog talijanskog komentatora, također i velikog navijača Milana; Tiziana Crudelija, kapetan Fiorentine; Riccardo Montolivo mogao bi uskoro pojačati redove 'Rossonera.'
Postoji mogućnost da Milan i Fiorentina postignu dogovor tako da Antonio Cassano ode put Firenze, dok bi Montolivo obukao crveno-crni dres.
''Mislim da Cassano ima preveliku konkurenciju u Milanu. Ima problema sa temperamentom. Prije je uvijek bio glavni igrač u svojoj momčadi, te bio simbol te ekipe, no sada je tek zamjena ostalim napadačima 'Rossonera.' 
 Montolivo mi je rekao da je blizu dogovora s Milanom, te da je spreman na dolazak na San Siro. Zasad, mogu reći da je postignuta neka vrsta pred-ugovora između Montoliva i Milana, ne znam hoće li ga dovesti ovo ili sljedeće ljeto. Cassano bi također mogao biti dio tog dogovora.'' - zaključio je Tiziano.

U međuvremenu, neki sportski mediji i portali u Belgiji tvrde kako je dogovor između 'Rossonera' i mladog Axela Witsela već postignut, te da bi Witsel na San Siru trebao provesti 4 sezone. 

No comments :