Stranice

Saturday 18 June 2011

Antonini: ''Želim se umiroviti u Milanu!''

Antonini je kod trenera Allegrija izgubio mjesto u prvih 11 na poziciji lijevog beka. Ispred njega su bili Marek Jankulovski i Gianluca Zambrotta, no, usprkos dolasku Taya Taiwa - Antonini najavljuje da će se boriti za tu poziciju. 


28-godišnjak je imao razočaravajuću sezonu, dok je 2009./10. kod Leonarda igrao vrlo dobro i imao zagarantirano mjesto u momčadi, sada se želi vratiti i zaraditi poziv izbornika Prandellija. 


''Odlučan  sam i spreman, jedva čekam Superkup i utakmicu protiv Intera! Cilj nam je osvajanje Lige prvaka, sretan sam što sam dio tog 'projekta.' Imam ugovor do 2014. i uvijek sam govorio da bi želio završiti karijeru u Milanu. Dokazao sam da sam zaslužio nositi dres Milana. Boriti ću se za mjesto u početnom sastavu!'' - rekao je Antonini. 


''U Milanu ne postoji riječ 'osigurano mjesto u momčadi' , čak ni Ibrahimović nema zagarantirano mjesto u početnom sastavu. Bilo bi odlično kad bi dobio poziv iz reprezentacije Italije, no Criscito i Balzaretti su trenutno ispred mene. '' 


Antonini je također izrazio mišljenje o tome koga bi Milan trebao dovesti.


'' Volio bih kad bi doveli Hamšika koji je vrlo jak vezni igrač, jedan od najboljih u Europi. Hamšik ima dobar udarac i lijevom i desnom nogom, mnogo trči i trudi se. Igrač je koji čini razliku!'' - zaključio je 28-godišnji Antonini. 

1 comment :

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.