Stranice

Saturday 18 June 2011

''Hamšik prvi izbor Allegrija!''

Dovođenje Stephana El Shaarawya iz Genoe, malo nam je skrenulo pozornost sa Mister X-a. Ugledni talijanski novinar i komentator; Carlo Pellegatti tvrdi kako Milan ima namjeru dovesti Hamšika iz Napolija, te da je on 'Mister X.' 


Hamšik gotovo u potpunosti odgovara opisu koji su ranije dali Allegri i Galliani, a sam predsjednik Silvio Berlusconi obećao je Napolitancima kako im neće 'uzeti' Hamšika.


''Mislim da je Hamšik Mister X. Allegrijev prvi izbor! Milan je ojačao napad dolaskom El Shaarawya iz Genoe, Cassano bi mogao u Fiorentinu.'' - rekao je Pellegatti. 


Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis izjavio je kako Hamšik nije na prodaju, te da Napoli nije supermarket, a da će eventualno dovođenje Hamšika iz Napolija biti teško misli i Franco Baresi. 


''Hamšik je odličan igrač, dobro napreduje u Napoliju. Tip je igrača kakvog traži Allegri, no poznato je kako De Laurentiis nema namjeru prodati Hamšika. Mislim da bi se u Milanu Hamšik snašao odlično, te napredovao još više.'' - zaključio je Baresi.


Hamšik se procjenjuje na cca. 30 milijuna eura.

No comments :