Stranice

Sunday 8 May 2011

'Titula je u pravim rukama!'

Nogometaši Milana proslavili  su titulu u Rimu, sljedeće nedjelje protiv Cagliarija čeka ih fešta na San Siru. Velika radost, ali i poruka da su od početka do kraja bili na čelnoj poziciji. Allegri se zahvalio predsjedniku, a  Berlussoni je najavio nova pojačanja u pohodu na Europu.


Allesandro Nesta, osvojio je drugi Ssudetto za devet godina od kada je u srcu obrane Milana.

''Bili smo na vrhu tabele cijele sezone i prirodno je da smo tu završili. Posvećujem ovaj Ssudetto mojoj obitelji'', rekao je stoper koji je bio na granici povlačenja iz nogometa ove sezone.
Trener Max Allegri zahvalio se Silviju Berlusconiju.

''Prvo se zahvaljujem premijeru Berlusconiju. Osigurao mi je ekipu iskusnih i novih igrača. Bili smo primjer ponašanja, posebno van terena. Nije sinoć bilo lako, ali su momci pokazali da su zaslužili titulu. Posebno smo sretni zbog navijača i žao nam je što nismo bili u Milanu. Ipak ćemo proslaviti sljedeći vikend na našem stadionu'', rekao je Allegri.

Genaro Gattuso vjeruje da je šampionska titula začeila usta kritičarima.

''Ovo je prelijep osjećaj. Neki bi voljeli da smo mrtvi. Još je bolje kada se pobjedi rival kao što je Inter u pohodu na titulu. Tu je strast. Osobno je ovo za mene sjajno, jer sam mislio da ću uskoro završiti karijeru. Nadam se da počinje nova era za Milan'', poručio je Gattuso.

Silvio Berlusconi se odmah okreće sljedećoj sezoni i obećava nova ulaganja i pojačanja.

''Ssudetto se konačno vratio u crveno-crni dio San Sira. Na kraju, titula je zaslužena. Svi naši izbori su se pokazali kao dobri. Max Allegri je razumio naš stil i činjenicu da se nismo uvijek usmjeravali na rezultat, već na zabavu na terenu. Doveli smo važna pojačanja i sad imamo dobar takmičarski tim, ali to nije jeftino. Nadam se da ćemo omogućiti da navijači dobiju još neko izenenađenje'', kaže kontroverzni Berlusconi.

No comments :