Stranice

Thursday 19 May 2011

Pato: Želim, poput Maldinija, ostaviti dubok trag u Milanu

 Neću se ugledati u Zlatana Ibrahimovića, cilj mi je biti poput Paola Maldinija - otkrio je brazilski napadač "rossonera" Alexandre Pato u razgovoru za La Gazzetta dello Sport... 

- Želim biti jedan od onih koje će klub pamtiti. Jasno, da bi se to i dogodilo morat ćemo mnogo toga osvojiti - dodao je 21-godišnjak u razgovoru za prestižni sportski talijanski dnevnik u razgovoru u kojem se osvrnuo na bivše suigrače, osvojeni naslov prvaka i planove za budućnost. 

- Iznimno sam sretan zbog toga, nisam bio toga svjestan sve dok sutradan nisam pročitao novine. Tek sam tada shvatio u čemu smo uspjeli. Prije utakmice kod Rome (1-1, s tim bodom osiguran je "scudetto") nazvao me Ronaldinho i zaželio mi sreću. Naslov prvaka i njemu pripada. 

- Jedino što me smeta je premalen broj utakmica u kojima sam nastupio. Šest mjeseci sam bio ozlijeđen, a odigrao sam samo polovicu susreta od broja kojeg sam priželjkivao. Pomoglo mi je to shvatiti da moram ojačati muskulaturu i zato sad naporno radim. Siguran sam da će sljedeća sezona biti bolja. 

- Ne želim stati na naslovu talijanskih prvaka. Preda mnom su sada Copa America i Talijanski superkup, a sljedeće sezone i Liga prvaka. S momčadi kakvu imamo ne trebamo se nikoga plašiti – zaključio je Pato. 

No comments :