Stranice

Thursday 19 May 2011

Inzaghi: Produljenjem ugovora za Milan ispunio mi se san!


Više nego sretan bio je Filippo Inzaghi u osvrtu na produljenje ugovora s Milanom, klubom čiji dres nosi od 2001. godine. Uskoro 38-godišnji napadač za klub sa San Sira igrat će još jednu sezonu... 

- San mi je bio okončati karijeru u Milanu. Zbog onoga što se dogodilo prije nekoliko dana (osvajanje naslova talijanskih prvaka, op.a.) moram priznati da o drugim mogućnostima i nisam puno razmišljao - izjavio je neumorni nogometaš kojeg je ozljeda koljena spriječila da dokaže svoju vrijednost u većem dijelu prošle sezone. 

U sljedećoj će vjerojatno preseliti na klupu, na što je i sam spreman. 

- Znam kakvu ću ulogu imati. Učinit ću sve što je u mojoj moći da pomognem Milanu pobjeđivati, bilo na terenu, bilo izvan njega. Imam dva mjeseca da podignem formu, nadam se da ću u predsezoni biti spreman za treninge kako bih mogao napasti Raulov rekord - dodao je. 

Dugo je između tog španjolskog strijelca i Inzaghija vođena borba za naslov najboljeg svih vremena u utakmicama na europskoj klupskoj razini, no Inzaghijeva ozljeda i plasman Schalkea, uz Raulovu pomoć, u polufinale Lige prvaka prednost su gurnuli na stranu Realove legende (71-70). 

No comments :