Stranice

Sunday 3 April 2011

Allegri: Pato je odigrao sjajno, Seedorf izvanredno!

Milanov trener Massimiliano Allegri hvalio je nakon velike 3-0 pobjede nad Interom u sklopu 31. kola Serie A svoje nogometaše, posebice Alexandrea Pata i Clarencea Seedorfa... 

- Nije to bila utakmica kojom se osvaja "scudetto" iako nam je donijela veliki poticaj na ljestvici. Nakon nekoliko posljednjih tjedana ovakav uspjeh može biti psihološka prekretnica – rekao je Allegri nakon susreta kojim je Milan pobjegao Interu na velikih pet bodova razlike sedam kola prije kraja. Bila je to ujedno i prva pobjeda "rossonera" u zadnja tri kola nakon remija s Barijem (1-1) i poraza od Palerma (0-1).

- U prvom poluvremenu bili smo prespori,a li u drugom smo bili bolji. Mislim da je pobjeda na kraju i više nego zaslužena i cijela momčad je odradila odličan posao. Pato je odigrao sjajnu utakmicu i bio je vrlo dobar u napadanju Interovih centralnih braniča. Seedorfova izvedba bila je izvanredna, pokazao je svu svoju kvalitetu, dok je Robinho isto odigrao dobru utakmicu iako nije iskoristio nekoliko dobrih prilika.

Kritički se trener "rossonera" dotaknuo strijelca posljednjeg gola Antonija Cassana koji je od ulaska u igru u 80. minuti do kraja uspio zaraditi isključenje. Prvu javnu opomenu dobio je zbog skidanja dresa prilikom proslave gola, a drugog nakon prekršaja nad Ivanom Cordobom u sudačkoj nadoknadi.

- Šteta zbog Cassana. Nažalost, postoji ta neugodna navika skidanja dresa kod proslave gola. Antonio je znao kakve su posljedice i to se moglo izbjeći, kao i kasniji prekršaj. 

No comments :