Stranice

Sunday 27 March 2011

Allegri želi dovesti Balea!?

Talijanski sportski dnevnik La Gazzetta dello Sport izvještava da je Milan naumio ovoga ljeta dovesti Tottenhamovog velškog reprezentativca Garetha Balea... 

Svojim odličnim igrama u Ligi prvaka ove sezone je 21-godišnji Bale impresionirao Milanovog trenera Massimiliana Allegrija. Stoga je Milan odlučio intenzivno se uključiti u borbu za dovođenje Balea u svoje redove, piše La Gazzzetta dello Sport.

No, vodststvo Tottenhama i njegov menadžer Harry Redknapp već su nekoliko puta isticali kako ne namjeravaju prodati jednog od svog najboljih igrača Balea, koji je, uzgred budi rečeno, propustio kvalifikacijsku utakmicu za svoju reprezentaciju u Cardiffu protiv Engleske zbog ozljede tetive koljena. Engleska je u toj utakmici pobijedila s 2-0.

Milan je, isto tako, zainteresiran i za dovođenje 23-godišnjeg nizozemskog reprezentativca Gregoryja van der Wiela, kojeg je, kako se ranije pisalo, u svoje redove naumio dovesti i Manchester City.

Očekuje se da će Andrea Pirlo po završetku ove sezone napustiti Milanovu momčad, što znači da će trener Allegri svakako nastojati ojačati svoju momčad u veznom redu na ljeto. 

No comments :