Stranice

Monday 28 March 2011

Ibra: ''Ako izgubimo naslov prvaka, sami smo krivi!''

Inter je dobio posljednju utakmicu u prvenstvu, a mi smo izgubili. Sada je zaista gusto. Utrka za naslov bit će teška do samoga kraja, rekao je Milanov Ibrahimović.
Osam je kola ostalo do kraja sezone u talijanskom nogometnom prvenstvu. Milan je vodeći sa 62 boda, dva više od velikog gradskog rivala Intera s kojim će odmjeriti snage u sljedećem, 31. kolu koje je na rasporedu 2. travnja.
- Mislim da će utrka za naslov biti teška do samoga kraja. Osam je utakmica ostalo za odigrati. Budući da je Inter dobio svoju posljednju utakmicu (protiv Leccea 1-0), a mi smo izgubili (protiv Palerma 0-1), sada je zaista gusto. Ako na kraju ne osvojimo naslov bit ćemo sami krivi jer smo najbolja momčad u Italiji - rekao je Ibrahimović.
- Derbi je važan jer je to uvijek nešto više od obične utakmice. Igrao sam puno derbija i znam kako je to. Bilo bi za nas vrlo važno da pobijedimo.
Ibrahimović je ove sezone najbolji Milanov strijelac s 14 golova, ali u posljednjih sedam utakmica koje je odigrao zabio je tek jednom i to iz penala protiv Napolija. Posljednji gol iz igre zabio je još 29. siječnja na gostovanju kod Catanije u utakmici u kojoj je Milan slavio 2-0.
Pitali su ga osjeća li se potrošeno. Švedski napadač je rekao:
- Ne, ne. Osjećam se vrlo dobro. Moja je forma vrlo dobra.

No comments :