Stranice

Wednesday 23 February 2011

Blackburn pokazuje interes za Robinha.

Kako tvrdi britanski The Guardian, novi vlasnici Blackburn Roversa namjeravaju na ljeto obaviti nekoliko spektakularnih trasnfera. Žele dovesti dva brazilca; Kaku i Robinha. 
Otkako je ''Venky’s Group'' preuzela Blackburn, traže velika pojačanja koja bi se željela pridružiti 'Roversima'. Nakon neuspješnog pokušaja dovođenja Ronaldniha i Juana Romana Riquelmea, na ljeto će pokušati sa Robinhom i Kakom. Guardian također tvrdi da se na listi želja novih vlasnika nalaze mnogobrojni Brazilci kao što su; Neymar, Elano, Kaka' i Robinho, no tu su i  ostali južnoamerikanci među kojima prevladavaju Argentinci. Blackburn ima težak zadatak ako želi privući velike zvijezde u Blackburn. No, presudan faktor bi vjerojatno mogla biti velika financijska moć koju imaju novi vlasnici iz ''Venky's Grupe''.
Ronaldinho je odbio prijeći u Blackburn ove zime za 20 milijuna funti, radije se vratio u domovinu. Neki izvori tvrde da će  se novi čelnici Blackburna okrenuti politici dovođenja mladih 'zvijezda u usponu' također iz Južne Amerike, ako ne uspiju u planu da dovedu velike zvijezde na Ewood Park. 

No comments :