Stranice

Sunday 30 January 2011

Ibrahimović: Čudno bi bilo da izgubimo "scudetto"

Nogometaši Milana uspješno su obavili posao i u 22. kolu, te su na gostovanju pobijedili Cataniju 2-0. Pobjeda je time bitnija jer su skoro cijelo drugo poluvrijeme igrači Milana igrali s igračem manje...

U 54. minuti je drugi žuti karton dobio Mark van Bommel, no baš u razdoblju s igračkim deficitom je Milan zabio oba pogotka. Prvi Robinho, a drugi Zlatan Ibrahimović.

- Jasno se vidjelo da su igrači Catanije, od trenutka kada je Van Bommel dobio prvi žuti karton, htjeli isprovocirati i njegov drugi. Ne napadam ih zbog toga, ali bilo je preočito - rekao je nakon utakmice Ibrahimović koji je jednim pogotkom došao do brojke od 13 golova ove sezone u Seriji A.

Inače, Catania je prije ovog poraza imala lijepu domaću statistiku od pet pobjeda, četiri remija i dva poraza, ali Milan je rutinski ugrabio nova tri boda s kojima bježi Napoliju i Laziju za sedam bodova. Ipak, Napoli ima utakmicu manje.

- Kako god bilo, mislim da bi bilo jako čudno da izgubimo "scudetto". Možemo ga izgubiti samo svojom velikom glupošću - završio je Ibrahimović, najbolji igrač Milana ove sezone.

No comments :