Stranice

Thursday 11 November 2010

Zlatan Ibrahimović zabio 100. gol i odveo Milan na sam vrh...


Zlatan je zabio devet golova ove sezone, 'rossoneri' su ponovno na vrhu i puni samopouzdanja čekaju derbi s Interom...
Sve je bilo dobro, ali u nedjelju je derbi i razmišljamo samo o tome. Protiv Palerma smo odigrali opušteno, ali neće nam biti tako lako protiv Intera, rekao je Milanov trener Massimiliano Allegri nakon pobjede 3-1 protiv Palerma, koja je Milan lansirala na vrh.
Zlatan Ibrahimović (29) zabio je iz penala za 2-1, što mu je bio 100. gol u dresu nekog talijanskoga kluba. On će biti posebno motiviran protiv Intera, s kojim se prije godinu dana nije rastao u dobroj atmosferi. Otišao je jer je želio osvajati naslove, ali gledao je kako Inter podiže trofeje bez njega.
Milan u tri derbija zaredom nije pobijedio Inter, a zabio je samo gol. No Mourinha više nema, Benitezovi “nerazzurri” nisu ni sjena prošlogodišnjih, pa u Milanu vjeruju da mogu pobijediti i prednost pred najvećim konkurentom za naslov povećati na šest bodova.
- Jasno nam je da ćemo igrati protiv talijanskog i europskog prvaka, ali u momčadi je sjajna atmosfera i nakon mnogo vremena u Milanu svi dišu zajedno. Nećemo podcijeniti Inter, ali u odličnoj smo formi - rekao je Clarence Seedorf nakon utakmice s Palermom.
Milan do derbija ne smije “poletjeti”, Benitez hitno mora uzdrmati prvaka. A derbi je već u nedjelju...

Inter u krizi: Sneijder pao u nesvijest, Benitez krivi nesreću
Koliko smo puta pogodili stativu?! Imali smo prilika, no lopta nije htjela u gol. Nemamo sreće, nadam se da će nam se osmijehnuti, kukao je trener Rafa Benitez nakon remija protiv Leccea.
Od zadnje četiri utakmice Inter je dobio samo jednu, a ostale odigrao 1-1. Nedostaje mu i pravi Wesley Sneijder. Odigrao je sve utakmice ove sezone i vidno je umoran. Nakon susreta u Lecceu na trenutak se onesvijestio u svlačionici.

No comments :