Stranice

Friday 11 July 2014

TRANSFER NOVOSTI - 11.7.

SLUŽBENO:
Potvrđen je Matrijev odlazak na posudbu u Genou.
Oko dolaska hrvatskog reprezentativca u Milan još ništa nije sigurno s obzirom da Genoa traži 8 milijuna eura, a u utrku je uključen i Juventus koji bi igrača odmah poslao na jednogodišnju posudbu u Sassuolo.

Valencia je pristala na ponudu od 4 milijuna eura za Adila Ramija koji je proteklu polu-sezonu proveo u dresu Milana. Igrač je želio nadoplatiti određeni iznos pošto je Milan u jednom dijelu pregovora nudio između 3,5 i 4 milijuna eura.

Slovenski reprezentativac Valter Birsa, koji je prošlog ljeta stigao iz Genoe, iduću će sezonu provesti na posudbi u dresu Chieva iz Verone, a mladi kolumbijski stoper koji protekle sezone nije dobio mnogo prilika u dresu Rossonera preselio je u Avellino. Također, izdanak Milanove omladinske škole, Davide Pacifico trajno je napustio klub i prodan je klubu iz treće talijanske lige - FC Südtirolu.

GLASINE:
Galliani je ranije danas izjavio kako bi Robinho karijeru trebao nastaviti u američkom MLS-u i da klub pregovara sa Orlando Cityjem u kojem je zasad i Kaka'. Također, Milanov potpredsjednik je izjavio kako će vratar Agazzi ostati u klubu, te kako su dolasci Alexa i Meneza bitni transferi za Milan. 

Po pisanju uglednog talijanskog sportskog novinara Gianluce Di Marzija, Crotone je pokazao interes za dovođenjem Petagne i Tamasa iz Milana. Di Marzio spominje i kontakt između Lamele i Milana. 

Sportmediaset sinoć javlja kako je Galliani, upitan sinoć ispred restorana u Milanu izjavio: ''Vrsaljko ne dolazi, a Cerci možda dolazi.''

Novi trener Pippo Inzaghi izjavio je kako će klub na njegov zahtjev zadržati Nianga, vidjet ćemo hoće li M'Baye Niang iskoristiti pruženu šansu. 

Mediji također navode kako je danas Cerci na korak do potpisa za Milan. 
Još se spominjalo ime Jacksona Martineza kao zamjene za Marija Balotellija ako on eventualno napusti klub, iako je Inzaghi jučer izjavio kako vjeruje Balotelliju i da on može biti jedna od ključnih figura za uspjeh Milana iduće sezone. 

No comments :