Stranice

Friday 2 August 2013

Milan ponudio 8 milijuna za Ljajića

Adriano Galliani ponudio je, prije odlaska momčadi u SAD,  Fiorentini 8 milijuna eura za srpskog reprezentativca Adema Ljajića. San o dolasku talentiranog Ljajića prekinut je ostankom Robinha u Milanu ali čini se kako je Ljajić i dalje meta Milana i kako su 'Rossoneri' danas ponudili formalnu ponudu za igrača.

Danas se u Firenci odlučuje o sudbini Ljajića u dresu 'Viola' s obzirom da će se u prijestolnici Toskane danas sastati Ljajićev agent i vodstvo Fiorentine te raspravljati o mogućem produljenju ugovora. Ako se dvije strane ne dogovore, prodaja Ljajića je vrlo vjerojatna.
Milan i Fiorentina bili su u sličnoj situaciji prije dva ljetna 'mercata' kada je Riccardo Montolivo odbio novi ugovor, a Milan poslao premalu ponudu, pa je Montolivo odigrao još sezonu u Firenci, a zatim bez odštete stigao u Milan. 

No, iz Fiorentine žele izbjeći novi 'slučaj Montolivo' i žele pregovarati ako Ljajić odbije novi ugovor. Cijena koju su postavili kreće se između 10 i 12 milijuna eura.

Kako javlja novinar  Gazzette Carlo Laudisa, Galliani je poslao početnu ponudu za Ljajića. Analitičar i stručnjak Sky Sportsa za talijanski mercato, Gianluca Di Marzio javlja kako ponuda Milana iznosi 8 milijuna eura + bonusi.

No comments :