Stranice

Saturday 8 June 2013

Bologna traži 10mil.€ za Diamantija

Mercato za Milan je počeo! Galliani je prije nekoliko dana izjavio kako nam je potreban 'trequartista' iako imamo Boatenga i Saponaru, te je također rekao kako mu se Alessandro Diamanti sviđa kao igrač. 

Kako je najavljeno od nove sezone se vraćamo na sustav 4-3-1-2 i govori se kako će iz Milana pokušati dovesti jednog ofenzivnog veznog i spominje se kako je već došlo do kontakta između klubova.

Gianluca di Marzio, stručnjak Sky Sportsa za talijanske klubove, javlja kako su se Galliani i predstavnici Bologne susreli u petak. Također, navodi kako Bologna pristaje jedino na prodaju prije 15.srpnja kada im počinju pripreme za novu sezonu. Za Diamantija koji je inače stručnjak za slobodne udarce traže 10 milijuna eura.

Di Marzio također navodi kako je Galliani pregovarao s predstavnicima Genoe o budućnosti Kevina Constanta i Giacoma Berette koji su u vlasništvu ova dva kluba, spominjao se i dolazak Kucke u Milan, no, Galliani je ranije ovog mjeseca izjavio kako 'netko prvo mora napustiti klub da bi se doveo neki drugi igrač' pa se tako očekuje odlazak Massima Ambrosinija i Flaminija, a tek onda eventualni dolazak mladog Slovaka. Sky Italia javlja kako će se transfer Polija iz Sampdorije finalizirati uskoro.

No comments :