Stranice

Wednesday 5 June 2013

Boban i legende Milana u Dubrovniku

Talijanski nogometni velikan Milan treći put organizira krstarenje Sredozemljem posvećeno vlastitim navijačima. Brod MSC Fantasia isplovit će u nedjelju iz Venecije i obići nekoliko mediteranskih gradova.

Prema navodima službene klupske web-stranice brod bi se trebao zaustaviti u Bariju, Katakolu, Ateni, na Santoriniju i Krfu, te u - Dubrovniku. Uz klupskog dopredsjednika Adriana Gallianija i trenera Massimiliana Allegrija, na brodu bi se trebale naći i klupske legende, među kojima i nekadašnji kapetan hrvatske reprezentacije Zvonimir Boban, te Franco Baresi i Daniele Massaro. 

Svaki će dan navijači i ostali gosti koji posjete brod moći isprobati zdravstvene testove, kiropraktičke vježbe, te naučiti ponešto o pravilnoj prehrani od klupskih stručnjaka. Također, na palubi broda će se organizirati i turniri za djecu. 

U Ateni će 13. lipnja ''rossoneri'' posjetiti Olimpijski stadion na kojem je Milan osvojio dva naslova europskog prvaka - 1994. protiv Barcelone (4-0) i 2007. protiv Liverpoola (2-1). 

No comments :