Stranice

Monday 24 September 2012

Nesta: Allegri i Inzaghi se ponašaju kao djeca


Priča o navodnoj žestokoj svađi Massimiliana Allegrija i Filippa Inzaghija, trenera seniorske i juniorske momčadi Milana, došla je i do Alessandra Neste koji nije pokazao razumijevanje za donedavnog šefa i suigrača… 

Nesta je ljetos napustio ''Rossonere'' i preselio u MLS ligu, točnije u Montreal. Inzaghi je, pak, okončao karijeru i postao trener juniorske momčadi Milana. Prije nekoliko ga je dana, prema pisanju talijanskih medija, na treningu posjetio Allegri. Nakon što su se pozdravili, treneri su krenuli u raspravu koja je uskoro prerasla u svađu. Inzaghi je navodno Allegriju zamjerio loše vođenje momčadi što je dovelo do vrlo lošeg starta u sezonu (tri poraza u uvodna četiri kola Serije A). 

Nesta (36) smatra da je klub neuspješno pokušao prikriti incident, a Inzaghija i Allegrija je kritizirao zbog nezrelog ponašanja. 

- Ponašaju se kao djeca. Ako je točno ono što sam pročitao, bilo je to djetinjasto od obojice - poručio je iskusni branič. 

Komentirao je i loše rezultate donedavnog kluba. 

- Nije prvi put klub u problemima, ali u prošlosti smo znali završiti sezonu na dobar način. U Allegrija se sumnja, ali ne znam tko bi mogao biti zamjena za njega. 

No comments :