Stranice

Saturday 1 September 2012

Milan po prve bodove protiv Bologne!


Milanovi navijači nisu oduševljeni politikom koju trenutno vodi njihov klub, odnosno zbog prodaje ključnih igrača. Istina, doveli su Rossoneri nekoliko novih igrača, ali ako je suditi po prvom kolu, domaćem porazu od Sampdorije, gubitak Thiaga Silve i Zlatana Ibrahimovića itekako će se osjetiti.

"Strpljivo čekamo 31. kolovoz", pisalo je na transparentu kojeg su navijači postavili u utakmici sa Sampdorijom. Taj je datum prošao, a klub je zadnjih tjedan dana prijelaznog roka doveo Mbaye Nianga, Nigela De Jonga i Bojana Krkića, ali je neuspješno završio pokušaj da se vrati Brazilac Kaka iz Real Marida.

"Godina nam je čista nula. Rođen sam spreman i neću odustati", kazao je trener Milana Massimiliano Allegri.

Bolognin početak sezone jednako je bio razočaravajući. Nadao se trener Stefano Pioli da bi njegovi igrači mogli osvojiti barem bod u Veroni protiv Chieva, kluba u kojem je radio ranije, ili pobijediti, kao što se to dogodilo prošle sezone, no Chievo je na kraju slavio s 2:0.

Bologna je u posljednjim danima prijelaznog roka dovela Michelea Pazienzu iz Juventusa te Alberta Gilardina iz Genoe, no postoji mogućnost da oni neće biti u mogućnosti danas igrati. Navijači su razočarani i već su protestirali zbog toga što je drugi strijelac kluba, Gaston Ramirez, prodan engleskom Southamptonu.

Milan je danas bez povrijeđenih Ignazija Abatea, Robinha, Alexandrea Pata, Rodneya Strassera, Didaca Ville i Sulleyja Muntarija. Domaćin je oslabljen neigranjem Diega Pereza, dok su povrijeđeni Rene Khrin, Marti Riverola i Uroš Radaković.

Prošla utakmica Bologne i Milana završena je rezultatom 2:2, a posljednji put je Milan na Renato Dall'Ari poražen u martu sada već davne 2001. godine. 

Mogući sastavi: 

Bologna: Agliardi; Carvalho, Antonsson, Cherubin; Motta, Pulzetti, Taider, Guarente, Morleo; Diamanti; Acquafresca

Milan: Abbiati; De Sciglio, Bonera, Yepes, Antonini; Flamini, Montolivo, Nocerino; Boateng; Bojan, Pazzini

No comments :