Stranice

Sunday 2 September 2012

Ambrosini: Juventus je razinu iznad nas

Milan je u gostima kod Bologne stigao do prve pobjede u novoj sezoni Serie A, u taboru Rossonera  to je uvelike podiglo raspoloženje i nadu da bi Milan mogao do naslova prvaka, kako je najavio Galliani nakon potpisa Nigela De Jonga. 

No, kapetan Massimo Ambrosini kao i trener Allegri  ne misle tako, Ambrosini govori kako je Juventus i dalje najjača momčad na Apeninima. 

''Najteži trenutak je bio zadnji tjedan prošle sezone kada sam shvatio da je stigao kraj jedne ere, baš kao što sve stvari jednom dođu kraju.'' - rekao je Ambrosini za Mediaset nakon utakmice protiv Bologne.

''De Jong i ja na poziciji zadnjih veznih? Ne znam, vidjet ćemo. De Jong je navikao igrati kao jedini defanzivni vezni ispred obrane, Allegri ga je sinoć koristio gotovo kao srednjeg veznog. U vezi imamo još nekoliko vrlo kvalitetnih igrača koji nisu igrali protiv Bologne.''

''Teško je igrati nakon što dobiješ žuti karton i kad je u protivničkoj momčadi igrač poput Diamantija!''

Hoćemo li Pazziniju platiti večeru zbog postignutih golova? On bi nama trebao platiti večeru, mi smo mu pomogli da zabije pogotke (smijeh).

''Istina je da mi u Milanu uvijek imamo velika očekivanja, no budimo realni, ovo je nova momčad, momčad u izgradnji i trebat će nam vremena. Nadam se da će nam ova utakmica biti podstreh za nastavak prvenstva i da ćemo činiti naše navijače sretnima.'' - zaključio je Ambrosini.

Ambrosini je realno pristupio pobjedi protiv Bologne: ''Ovoj momčadi treba vremena kako bi se opet mogla boriti za titulu s Juventusom.''

No comments :