Stranice

Monday 27 August 2012

Allegri: Postoji kvaliteta u momčadi


Iako je Milan u novu sezonu talijanskog nogometnog prvenstva krenuo posve neočekivanim domaćim porazom od Sampdorije (0-1), trener "rossonera" Massimiliano Allegri pokušava spustiti "loptu na zemlju"... 

- Prvo poluvrijeme odigrali smo malo plašljivo protiv momčadi koja se vrlo dobro branila. U drugom dijelu smo započeli dobro, a onda smo odjednom gubili nakon jedinog kornera koji su imali. Mi smo pogodili gredu i tjerali smo ih na ispucavanja s gol-crte. Ne mogu tražiti više od svojih igrača u ovom trenutku – rekao je Allegri. 

- Nema smisla sada izigravati žrtve i moramo krenuti ispočetka od dobrih stvari koje smo vidjeli. Naša izvedba pokazala mi je da imamo kvalitetnih igrača u momčadi, ali na početku sezone uvijek će biti poteškoća. 

Mnogi stručnjaci Milanu ove sezone prognoziraju vrlo tešku sezonu nakon odlazaka najboljih igrača kluba poput Zlatana Ibrahimovića, Thiaga Silve i Antonija Cassana, dok transfer najzvučnijeg imena koji ljetos se medijski povezivao uz klub, onaj Realovog Brazilca Kake, još uvijek nije realiziran. 

Upitan hoće li Kaka ponovo odjenuti Milanov dres, Allegri je ostao "zakopčan": 

- Imamo još pet dana do zatvaranja prijelaznog roka i moramo vidjeti što nam treba i što možemo pronaći. U ovom trenutku je najvažnije da se momčad ne obeshrabri. 

No comments :