Stranice

Tuesday, 3 January 2012

Pato: ''Milan je moj klub, ne idem u PSG!''

Dolaskom Carla Ancelottija na mjesto trenera nogometaša Paris Saint Germaina pojavile su se špekulacije kako će se bivšem treneru pridružiti napadač Milana Alexandre Pato...

Nakon problema s ozljedama brazilski napadač u redovima talijanskog prvaka Milana Alexandre Pato morao je demantirati glasine da će se zbog nezadovoljstva minutažom koju mu pruža sadašnji trener Massimiliano Allegri pridružiti nekadašnjem treneru s kojim je vrlo dobro surađivao u Milanu.

- Ja i dalje želim osvajati trofeje s Milanom. Imam zajednički ineters s trenerom Allegrijem i siguran sam da možemo surađivati, a mislim da izvan toga nije bitno jesmo li prijatelji ili ne – izjavio je Pato za Sky Sport 24. Iz te izjave može se također zaključiti da odnosi između Pata i Allegrija i nisu na visokoj razini, ali za sada Brazilac ostaje na San Siru.

- Igrač sam Milana. To je klub kojeg sam odabrao kada sam iz Brazila dolazio u Europu, a s bivšim trenerom Ancelottijem sam kontaktirao samo kako bih mu zaželio sretne blagdane, i to je sve – poručio je Pato.

No comments :