Stranice

Sunday 23 October 2011

Boateng hat-trickom donio preokret; Lecce 3-4 Milan


Sjajna nogometna predstava na stadionu Via del Mare. Lecce nije uspio sačuvati prednost od 3:0 iz prvog poluvremena. Milan je na krilima sjajnog Kevina Princa Boatenga uspio slaviti na gostovanju sa 3-4.


Već u 4. minuti domaći su došli u vodstvo. Carlos Grossmuller je sjajno centrirao iz slobodnog udarca sa lijeve strane, a Guillermo Giacomazzi pogodio je glavom mrežu Rossonera. U 30. minuti Christian Abbiati je oborio Daniele Corviu u šesnaestercu.




Siguran sa bijele točke bio je Massimo Oddo, koji je u Lecceu kao posuđen igrač Milana. Grossmuller je u 37. minuti izašao pred Abbiatija i matirao ga za 3:0. Domaći su pogodili skoro svaki upućeni udarac u gol Christiana Abbiatija.


U drugom dijelu utakmice na scenu je stupio Boateng. Reprezenativac Gane prvo je u 49. minuti lijepim udarcem iskosa sa lijeve strane smanjio rezultat na 3:1, a šest minuta kasnije postigao je još ljepši gol sa 20-ak metara.


Boateng se tu nije zaustavio. U 63. minuti nakon udarca Ignazija Abatea lopta je došla do reprezentativca Gane koji je postigao hat-trick. Pobjedu Rossonerima na gostovanju kod Leccea donio je Mario Yepes desetak minuta prije kraja utakmice.

No comments :