Stranice

Monday, 11 July 2011

Yepes s Kolumbijom u 1/4 finalu Copa Americe!

Samo pola sata trebalo je sjajnom napadaču Porta da potopi Boliviju. U utakmici trećeg kola skupine B Falcao je zabio oba gola za prolaz Kolumbije u drugi krug.
Radamel Falcao, sjajni Portov napadač, zabio je oba pogotka u pobjedi Kolumbije protiv Bolivije 2-0 u utakmici 3. kola skupine A Copa Americe...
Taj rezultat je odveo Kolumbiju u drugi krug natjecanja nakon što su upisali dvije pobjede (Kostarika i Bolivija) i jedan remi (Argentina). U 270 minuta igre Kolumbija nije na Copa Americi primila niti jedan pogodak.
U nedjelju je Falcao riješio pitanje pobjednika već u prvih pola sata igre. Prvo je u 14. minuti sjajno utrčao i nakon lijepe asistencije matirao vratara Bolivije plasiravši loptu ispod njega. U 28. minuti je, pak, bio miran pri udarcu s bijele točke, te tako postavio konačnih 2-0.
Bolivija je pokušavala smanjiti, te time doći u priliku da preokretom i ona ugleda drugi krug Copa Americe, no ostali su prilično daleko od toga.
U ponedjeljak navečer će Argentina i Kostarika odigrati posljednju utakmicu ove skupine. Argentina ako želi siguran put prema četvrtfinalu mora pobijediti u tih 90 minuta.

No comments :