Stranice

Wednesday 13 April 2011

Zlatan Ibrahimović - Milanov mamac za dovođenje Ronalda?

Čelnici Milana voljni su se odreći Ibrahimovića i dovesti Ronalda kojeg žele privući primanjima od 15 milijuna € po sezoni, što je brojka kojoj se još nitko nije približio. U Milanu i dalje vrte priču o dovođenju Realovog napadača Cristiana Ronalda u svoje redove. Corriere dello Sport doznaje da bi u posao, kao mamac "kraljevskome klubu", mogao biti ponuđen Zlatan Ibrahimović...
Iako se nestvarnim čini da bi se u Madridu odrekli svog nositelja igre u trenucima dok, kako kaže trener Jose Mourinho, grade momčad za velike stvari, navodno su u Milanu spremni odreći se švedskoga napadača i ponuditi Realu novac kojim bi omekšali njihov krut stav. Ibrahimović je još uvijek Barcelonin igrač na posudbi među "rossonerima" koji će ga imati pravo kupiti na kraju sezone za 24 milijuna eura. Otplata Kataloncima moguća je na tri rate od po osam milijuna eura godišnje.
Čelni ljudi Milana voljni su Ronalda privući s primanjima od 15 milijuna eura po sezoni, što je brojka kojoj se još nitko nije približio.

No comments :