Stranice

Thursday 21 April 2011

Milan traži lijevog beka !


Milanov najveći problem posljednjih godina je pozicija lijevog beka. Rossonerima će na ljeto biti prioritet dovođenja igrača na ovu poziciju.

Poslije sinoćnje utakmice protiv Palerma zaključeno je da je Luca Antonini daleko od Milanovog nivoa, tako da će se morati potražiti rješenje.

Urby Emanuelson i Didac Villa su stigli u januarskom prelaznom roku, no Holanđanin se pokazao dobro u veznom redu, dok se Španac mora naviknuti na talijanski fudbal, kako je rekao Massimiliano Alegri.Gianluca Zambrotta pruža dobre partije u posljednje vrijeme, ali njemu su 34 godine, tako da sa njim Milan ne može gledati na duže staze, već mora što prije dovesti lijevog beka.

Mnogi igrači su se povezivali sa dolaskom na San Siro u posljednje vrijeme. Neki do njih su Reto Ziegler, Domenico Criscito, Federico Balzaretti, Taye Taiwo, Aly Cissokho i Juan Manuel Vargas.

1 comment :

Anonymous said...

najbolji izbor bi bio marcel schmelzer (borussia d.) koji kosta otprilike 15 mil€, ali njegov dolazak nije izgledan jer borussia nece rasprodavati momcad sada kada su osigurali lp, vjerovatno ce doci taye taiwo bez ostete, on je dobar ali ga ja ne bi volio vidjeti u milanu