Stranice

Monday 25 April 2011

Fiorentina spremna prodati trojicu ključnih igrača

Prema pisanju talijanskog lista La Gazzetta dello Sport, uprava Fiorentine je spremna ovog ljeta prodati trojicu ključnih igrača svoje momčadi, Alberta Gilardina, Juana Manuela Vargasa i Ricarda Montoliva.

Da klub planira napraviti veliko pospremanje u momčadi na ljeto potvrdio je i sportski direktor Fiorentine Pantaleo Corvino.

"Ciklus koji je započeo 2005. godine i u kojem smo bili konkurentni i u Italiji i u Europi je završen. Sada želimo započeti novi." rekao je Corvinho.

Alberto Gilardino je na popisu želja nekoliko klubova, poput Juventusa, Lyona i Marseillea, a u Fiorentini se nadaju da će za njega dobiti između 12 i 15 milijuna eura.

Na izlaznim vratima je i Juan Manuel Vargas, za kojeg je zainteresirano nekoliko premierligaških klubova, pa bi Viole prodajom Čileanca mogle zaraditi oko deset milijuna eura.

Kako talijanski reprezentativac Ricardo Montolivo još nije potpisao novi ugovor, a njegov menadžer je nedavno pozvao zainteresirane klubove da kontaktiraju Fiorentinu, on će vjerojatno biti treći ključni igrač koji će po završetku sezone napustiti Fiorentinu. 

No comments :