Stranice

Friday 25 March 2011

Milan podnio žalbu na Ibrahimovićevu suspenziju!

Formalno su Milanovi odvjetnici Talijanskome nogometnom savezu (FIGC) uputili žalbu na suspenziju Zlatanu Ibrahimoviću, kojem je Disciplinska komisija FIGC-a zabranila nastupe u trima prvenstvenim dvobojima... 

Ta je odluka bila posljedica crvenog kartona koji je švedski nogometaš Milana zaradio u pretprošlom, 29. kolu Serije A, udarivši Marca Rossija i dobivši crveni karton u domaćem remiju (1-1) protiv Barija.

Žalbom će Milan pokušati osloboditi svog centarfora i najvrednijeg igrača već za prvu sljedeću utakmicu, gradski derbi protiv Intera drugog travnja.

Milanov odnosno Ibrahimovićev zastupnik, odvjetnik Leandro Cantamessa, pozvao je Žalbenu komisiju FIGC-a da umanji kaznu s tri na jednu utakmicu zabrane jer prekršaj nije bio izraz nasilnog ponašanja.

Bude li žalba usvojena, Ibrahimović će se istog trenutka staviti na raspolaganje Massimilianu Allegriju, budući da je prvu utakmicu suspenzije, protiv Palerma, već odradio. Vodeća je momčad Serije A prošle nedjelje izgubila na Siciliji 1-0. 

No comments :