Stranice

Tuesday 22 February 2011

Moggi: ''Sad gledajte pravi Calciopoli. Milan i Inter pobjeđuju uz pomoć sudaca!''


Direktor Juventusa dočekao je svojih pet minuta. U svijetlu velikih grešaka koje se dešavaju, poručio je da od propusta korist imaju jedino milanski klubovi.
Inter je pobjedio iz zaleđa, Milan uz pomoć Robinhove ruke, a Luciano Moggi kaže da su mediji uplašeni.


"To se spominje onako kroz redove. Da Juve tako pobjeđuje utakmice odmah bi bila organizirana parlamentarna komisija", rekao je nekadašnji direktor Juventusa.


On kaže da je talijanski nogomet sada zreo za "calciopoli", a ne 2006.


"Sudac Banti koji nije vidio ruku Robinha je isti čovjek koji je oštetio Palermo protiv Milana kada nije svirao prvo kazneni udarac nad Pinilhom, a zatim i ruku Boatenga", prisjetio se Moggi.


On je prozvao predsjednike Cagliarija i Napolija.


"Chielino se uplašio. Zbog toga nije reagirao, odnosno šuto je,  pošto je iz zaleđa izgubio od Intera. Pustio je svoje igrače da kažu kako je sudac od prve minute imao samo jedan zadatak..."-kaže Moggi.


Nije štedio ni predsjednika Napolija De Laurentisa.


"Sada se buni što su mu u odlučujućoj utakmici prvenstva protiv Milana suspendirali Lavezzija na osnovu tv snimke. Ali, nemoralno je da sada Napoli, kada je njih zaboljelo priča o nepravdi", zaključio je Moggi i osuo paljbu i po bivšem klubu.


"Navijači su umorni od borbe za peto mjesto. Juventus je izgubio od juniora Leccea, za to netko mora biti odgovoran"-kaže bivši direktor Juventusa.

No comments :