Stranice

Monday 28 February 2011

Allegri: "Ovo je borba za naslov"

Posljednja utakmica 27. kola talijanskog nogometnog prvenstva donosi veliki derbi između Milana i Napolija. Trener Rossonera Massimiliano Allegri smatra da bi ta utakmica mogla odlučiti i konačnog pobjednika.  Pogled na tablicu jasno ukazuje na važnost utakmice, susreću se trenutno vodeća momčad prvenstva Milan i Napoli koji za liderom zaostaje tri boda. 


 "Pripremamo se za tešku utakmicu protiv jakog protivnika. Ne smijemo dopustiti da nas zavaraju tri boda prednosti koja imamo, jednostavno moramo ići na pobjedu," rekao je Allegri za službenu klupsku stranicu i dodao: "Mislim da bi ova utakmica mogla biti odlučujuća u borbi za naslov prvaka."  Trener crveno-crnih osvrnuo se i na ispadanje Napolija od Villarreala iz Europske lige: "Nisu zaslužili ispasti, u Španjolskoj su igrali vrlo dobro. Tehnički su vrlo dobra momčad, puni su samopouzdanja i siguran sam da na San Siro dolaze s namjerom osvajanja sva tri boda." 


 Za kraj, Allegri je otkrio i od kuda dolazi najveća opasnost za njegovu momčad: "Cavani je njihov glavni igrač, napredovao je jako puno. Može zabiti gol i bez pomoći ostalih suigrača, na njega moramo posebno paziti."  Ove dvije momčadi već su se susrele ove sezone. Milan je kao gost pobijedio 2:1 golovima Robinha i Ibrahimovića dok je strijelac za Napoli bio Lavezzi.

No comments :