Stranice

Tuesday 22 February 2011

Allegri odlučuje; Emanuelson ili Didac ?

Odluka je na Allegriju. Protiv Napolija ga u ponedjeljak čeka možda i najvažnija utakmica prvenstva, a on nema pravo rješenje za poziciju lijevoga beka. 
Zambrotta je već dugo vremena 'van stroja', Antonini je sa utakmice sa Chievom otišao ozlijeđen, Bonera je istegnuo mišić, tu je naravno i Massimmo Oddo, ali on igra loše i na poziciji desnog beka, a kako bi tek igrao poziciju lijevoga beka (op.a.)
Što će odlučiti Allegri? U siječnju su u Milan dovedena dva lijeva krilna igrača, Emanuelson koji je zapravo lijevi vezni, ali može odigrati i poziciju lijevog beka i Didac Vila; koji je doveden samo zbog činjenice da igra poziciju lijevog beka, no bit će dosta riskantno da mladi španjolac debitira u tako važnoj utakmici, kao što je utakmica protiv Napolija u ponedjeljak. Također je riskantno postaviti ofanzivnog Emanuelsona na poziciju lijevoga beka, u utakmici u kojoj će Allegri također morati razmišljati i o obrani. Ostalo mu je još 6 dana i 5 treninga da odluči tko će igrati poziciju lijevog beka.

No comments :