Stranice

Monday 21 February 2011

Allegri: ''Momčad je pokazala da ima karakter!''


Trener Milana Massimiliano Allegri je pohvalio karakter svoje momčadi koja se brzo oporavila od poraza protiv Tottenhama u Ligi prvaka i izborila pobjedu na gostovanju kod Chieva u Serie A. 

Allegri je priznao kako njegova momčad nije bila na vrhuncu u Veroni, ali je unatoč tome bio impresioniran odlučnošću svojih igrača da nastavi napadati nakon što je Gelson Fernandes donio izjednačenje domaćinima. 

"Nikada nije lako kontrolirati utakmicu. Mučili smo se u pojedinim trenucima, ali najvažnije je da smo pobijedili i osvojili sva tri boda. Nije se bilo lako vratiti nakon poraza u Ligi prvaka preko tjedna. Svakako smatram da nismo zaslužili izgubiti ni protiv Tottenhama, ali pokazali smo da smo momčad sa karakterom ovom pobjedom protiv neugodne momčadi Chieva." rekao je Allegri. 

Ovom pobjedom Milan je zadržao pet bodova prednosti ispred Intera i tri ispred Napolija, ali Allegri kaže kako ovom pobjedom nisu poslali poruku svojim rivalima za osvajanje naslova. 

"Ne mislim da smo ovime poslali bilo kakvu poruku svojim rivalima, jer smo, s obzirom na to da smo prvi, okrenuti samo sebi. I Inter i Napoli su naši rivali, ali ne smijemo zaboraviti niti Lazio, koji je ponovno pobijedio." dodao je Allegri. 

No comments :