Stranice

Monday 31 January 2011

Pojačali se Inter i Juventus; Nagatomo put Intera, a Matri u Juve!

 
Japanac Nagatomo novi je igrač Milanovih najvećih rivala Intera. Konkurirati će za poziciju lijevog beka, Japanac je doživio punu afirmaciju

igrajući ove sezone za Cesenu. 
Dovođen je u vezu sa velikim klubovima, za njega se interesirala i Barcelona, ali je Inter bio najbrži.
Japanac je osvojio kup Azije, učestvovao je u akciji kod pobjedonosnog gola, ofanzivniji je od Chivua i bit će prava alternativa Rumunju.

Inter je u Cesenu na pozajmicu poslao Davidea Santona, a na kraju sezone moći će otkupiti ugovor japanskog reprezentativca.

Alessandro Matri je novi igrač Juventusa.  Najbolji strijelac Caglijarija je stigao na posudbu do kraja sezone, kada će Juventus moći otkupiti za 15 milijuna eura. On je dugo bio na meti Milana i Intera, ali su se milanski klubovi odlučili za druge napadače.

Također Juve je Caglijariju za 2.5 milijuna prodao polovinu prava na ugovor defanzivca Ariauda, ali će inkasirati samo pola milijuna, plus Matrijevu posudbu, koju je predsjednik Sarda Chelino procjenio na dva milijuna eura.

Na drugoj strani Amauri je otišao u Parmu. On je danas napustio trening u Vinovu i otišao u Milano, gdje se dogovorio sa novim klubom.  U pitanju je također posudba , ali će i Parma imati mogućnost da ga otkupi na kraju sezone.

Sada se Juventus premišlja oko Domingueza jer im drugi napadač nije potreban. Imaju Del Piera i Iaquintu, a sljedećeg tjedna bi se i Luca Toni trebao oporaviti, tako je posao sa Valencijom doveden u pitanje.
                                                                    

No comments :